Hirdetés

Linkajánlás

Linkajánlás - 1. oldal

Amennyiben úgy gondolja, hogy olyan, az oldal profiljába tartozó linket talált, ami az oldalon jelenleg még nem található meg, kérjük, jelezze a szerkesztőnek ezen a felületen keresztül. Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy szerkesztőnk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot!

Tömeges üzleti célú linkajánlások esetében (5 linknél több) garantált megjelenést biztosítunk havi díj ellenében. Az ajánlás elküldése után hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot kollégánk. Amelyik linkajánló ennél többször szerepel egy domain-nel a lap.hu oldalakon, szintén éves díj ellenében ajánlhat további lapokra, vagy egy lapon belül többszöri elhelyezésre.

A magánszemélyek által feladott és non-profit jellegű linkajánlások továbbra is ingyenesek.


Az Ön által ajánlott linkek elutasításra kerülhetnek a következő esetek bármelyikében:

  • amennyiben vállalkozóként, vállalkozásként kereskedelmi tevékenységet folytat, szolgáltatást, árut, terméket kínál, de nem tünteti fel jól láthatóan és könnyen hozzáférhetően a portálon a pontos elérhetőségeket (melynek egy helyen tartalmaznia kell a cég vagy vállalkozás nevét, telephely címét, email címét, telefonszámát és adószámát)
  • nem egyezik az oldal témakörével
  • az ajánlott oldalon nincs kellőképpen kidolgozva a téma, még feltöltés alatt áll
  • az oldal minősége (tartalom, külalak) nem megfelelő
  • az oldalon nagymértékben fordulnak elő elütések, helyesírási hibák
  • az oldalon lévő hirdetések, illetve felugró ablakok, flashek zavaróak
  • nem a megfelelő tartalmú aloldalt ajánlja (ezért kiválasztásakor kérjük, járjon el körültekintően)
  • linkgyűjteményt ajánl (hacsak nem lap.hu)
  • az oldal sérti a közerkölcsöt
  • az oldal nincs optimalizálva a két leggyakrabban használt böngészőre (Internet Explorer, Mozilla Firefox)

Kérjük, a linkajánlás során vegye figyelembe, hogy a feldolgozása két lépcsőben történik!

Az első körben ha az ajánlott link az adott lap témakörének megfelel, akkor kikerül az adott linkgyűjtemény negyedik (jobb szélső) oszlopában található "Legfrissebb linkajánlások" dobozba (a linkajánlás első szakaszában azonban elutasításra is kerülhet az ajánlott oldal, ha az nem felel meg követelményeinknek). Ez átmeneti állapot, mivel a második körben a szerkesztő bírálja el, hogy az adott link megfelel-e a szerkesztési szempontjainak. Ha a szerkesztő elfogadja, akkor átkerül a linkgyűjtemény megfelelő dobozába. Ha elutasítja, akkor a link eltűnik a "Legfrissebb linkajánlások" dobozból.


Az alábbi dobozban további hasonló témájú lap.hu oldalak linkjei találhatók.
Kérjük, tájékozódjon és a legmegfelelőbb lap.hu oldalra ajánlja a linkjét!


A lap szerkesztője elfogadás esetén is fenntartja magának a jogot, hogy a link, illetve a leírás szövegét megváltoztassa, illetve az oldal szerkezetének legjobban megfelelő dobozba helyezze a linkjét! Amennyiben linkjét egyszer már elutasította a lap szerkesztője, újból csak abban az esetben ajánlja, amennyiben érdemi változtatások történtek az oldalán, különben SPAM-nek minősül.

Kérlek, ha nincs nyomtatott változata az újságnak, amit ajánlasz, akkor inkább az onlineujsag.lap.hu -ra küldd el a linkjét.

Nem fedhet át jobban a 2 lap, ami az egyikre felkerül, a másikra nem.

Hírkeresőket ne küldj légyszi, csak olyan oldalt, amin színvonalas saját tartalom van, és nyomtatott újság.

A doboz címe:
Kérjük, a legrelevánsabb dobozt válassza!
Link címe, URL:  
 
Elnevezése a lapon:  
 
Üzenet a szerkesztőnek:  
 
Leírás:Részletező leírás, 300 karakter megadásával.

Kérjük, kizárólag egyedi szövegezéssel töltse ki.
 
A linkajánlás során, ha nem egyedi a szövegezés (tehát csak másolt), akkor sajnos releváns, megfelelő linkajánlat esetén sem tudjuk elfogadni az adott linket.
Név:
 
Biztonsági kód:  
 
Meghatározás:

Story magazin, Blikk, Népszabadság, Metropol, Figyelő, HVG böngészése egy helyen! Napilap, hetilap, magazin, újság. Friss hírek, bulvár, sport, gazdaság, női magazin témakörben. Egyetemi újságok, recept magazinok, utazási magazin, számítástechnikai újságok gyűjteménye, válogatás a legjobb lapokból, életmód, egészség, wellness témakörben is.

Story magazin, Blikk, Népszabadság, Metropol, Figyelő, HVG böngészése egy helyen! Napilap, hetilap, magazin, újság. Friss hírek, bulvár, sport, gazdaság, női magazin témakörben. Egyetemi újságok, recept magazinok, utazási magazin, számítástechnikai újságok gyűjteménye, válogatás a legjobb lapokból, életmód, egészség, wellness témakörben is.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél